Nalazite se ovdje: HomeOstaloSponzorstvaPump Track
 

Pump Track Challenge

U mjestu gdje se okreće novac prošlog je vikenda organiziran "Pump Track Challenge" koji je privukao vozaće iz Osijeka, Vukovara, Virovitice, Donjeg Miholjca, nekolicinu vozača iz Mađarske, pa tako i prvaka Mađarske u 4 Cross disciplini, koji je ujedno bio i prvi na ovoj utrci.
Utrku je organizirala domaća ekipa biciklističkog kluba "Maraton Team", sa namjerom da ovakav event pretvore u tradiciju. S vremenom se očekuje produljenje staze te više elemenata na njoj. Pump Track se nalazi u velikom parku u samom centru grada Donjeg Miholjca i vrlo je atraktivan i zanimljiv za vožnju sa biciklima. Na proljeće se najavljuje škola vožnje na Pump Track-u za najmlađi uzrast, nekoliko utrka, a namjera je uvesti i osvjetljenje na stazu kako bi se mogla voziti i po noći.
Na Pump Track stazi je također i održana test vožnja za bike vodiče pod pokroviteljstvom Turističke zajednice grada Donjeg Miholjca i projekta za obuku bike vodiča na nivou cijele Hrvatske, na kojoj je prisustvovao i sam predsjednik HBS-a gospodin Martin Čotar.

Sve obavijesti i događanja se mogu pratiti na njihovoj Facebook stranici:
https://www.facebook.com/Pump-Track-Donji-Miholjac-1051570881520696/

i grupi:
https://www.facebook.com/groups/pumptrackdm/

Lokacija:
http://binged.it/1kERk0R